0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

GRADUATS - Màsters 2018

Unitat de Qualitat

ENQUESTA DE SATISFACCIÓ DELS EGRESSATS 

TITULACIONS DE MÀSTER

 

Benvolgut titulat, benvolguda titulada: 

La Universitat de València està desenvolupant una sèrie d'accions dirigides a millorar la seua qualitat. La informació que ens pugues aportar sobre la teua experiència és molt important per a millorar la formació acadèmica i els serveis oferits als estudiants i les estudiantes, per la qual cosa necessitem comptar amb la teua opinió. 

Has de saber que aquesta enquesta és totalment anònima.

There are 27 questions in this survey.
Aquesta enquesta és anònima.

El registre de les vostres respostes a l'enquesta no conté cap identificació vostra, sinó és que una pregunta específica de l'enquesta ho demane explícitament.

Si feu servir un token d'identificació per a accedir a aquesta enquesta, assegureu-vos que aquest token no es guarda amb les vostres respostes. El token està gestionat en una base de dades separada i només s'actualitzarà per a indicar que heu fet (o no heu fet) l'enquesta. No hi ha cap manera d'identificar les vostres respostes a partir del token.