Ja ha completat el 0% d'aquesta enquesta
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no pugues respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

Relats, la diversitat LGTBI a la nostra Universitat

 

En el marc de les ajudes convocades pel Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat un grup de professores i professors de Dret administratiu estem desenvolupant una iniciativa que, sota el títol “Relats: la diversitat LGTBI a la nostra Universitat”, tracta de conéixer les experiències i vivències de la comunitat universitària en relació amb el col·lectiu LGTBI.

 

És per això que us convidem a participar mitjançant l’enviament de relats curts (màx. 4000 caràcters) que ajuden a mostrar la realitat del col·lectiu LGTBI a la nostra Universitat des de qualsevol perspectiva (familiar, educativa, laboral, social, afectiva), tant en relació amb experiències positives sobre la inclusió o el respecte com de denúncia de situacions de discriminació o rebuig. Qualsevol persona integrant de la comunitat universitària pot enviar-nos el seu relat a través d'aquest formulari que garanteix l'anonimat.

 

La finalitat d'aquesta activitat és analitzar en quina mesura la regulació dona resposta als problemes i necessitats d'aquest col·lectiu, així com la repercussió de les noves disposicions legislatives en la matèria, si són o no conegudes i quin és el grau d'acceptació d’aquestes per part de la comunitat universitària. Després de l'anàlisi s'elaborarà un document amb les conclusions, així com una selecció dels relats que més interés susciten entre tots els presentats, tenint en compte les garanties que exigeix el dret a la protecció de dades personals.

 

Aquesta activitat està destinada a tota la comunitat universitària de la Universitat de València (PDI, PI, PAS, Estudiants…).

 

El qüestionari es trobarà obert fins al 30 de setembre de 2020.

 

El grup està format pels següents professors: Reyes Marzal Raga, Gabriel Doménech Pascual, Andrés Boix Palop, Ana María De la Encarnación Valcárcel, Víctor Bethencourt Rodríguez, Alba Soriano Arnanz, Adrián Palma Ortigosa i Clàudia Gimeno Fernández.

 

Moltes gràcies per la seua col·laboració!

 

Responsable del qüestionari:

Profa. Reyes Marzal Raga - reyes.marzal@uv.es

Dept. de Dret Administratiu i Processal - Facultat de Dret

Avgda. dels Tarongers, s/n, 46022-València

 

Per a qualsevol pregunta sobre el qüestionari o l'activitat, contacte amb:

Victor Bethencourt Rodríguez - victor.bethencourt@uv.es

Clàudia Gimeno Fernández - claudia.gimeno@uv.es

 

 

Hi ha 8 preguntes en aquesta enquesta.
Aquesta enquesta és anònima.

El registre de les vostres respostes a l'enquesta no conté cap identificació vostra, sinó és que una pregunta específica de l'enquesta ho demane explícitament.

Si has fet servir una clau per accedir a l'enquesta, assegura't que aquesta clau no forme part de cap de les teves respostes. La clau es gestiona en una base de dades separada de l'enquesta i només s’utilitza per indicar si l’has completat o no. No hi ha cap manera d'identificar les teves respostes a partir d'aquesta clau.