0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

 

Què fas amb el teu temps? Gestió del temps d'estudi, laboral, familiar i personal en l'estudiantat de la Universitat de València

 

Hola!

Fa ja temps que a la Universitat de València ens preocupem per les circumstàncies en què dueu endavant els vostres estudis, si teniu temps suficient o no, si trobeu dificultats per a estudiar i treballar al mateix temps i, sobretot, si teniu que cuidar a membres de la vostra família i tot se us fa costera amunt.


Per eixe motiu des del Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, la Unitat d’Igualtat i amb la feina de les professores Sandra Obiol i Alícia Villar del Departament de Sociologia i Antropologia Social hem llançat aquesta enquesta. Necessitem conèixer què feu amb el vostre temps per a valorar si fan falta mesures per a posar-vos les coses més senzilles. Sabem que ens trobem en un moment de molta incertesa amb la situació provocada per la crisi COVID, per això ens interessa més que mai conèixer les vostres necessitats per a conciliar els estudis amb la feina, la família, el temps d’oci i la participació a la vida universitària.


Fer aquesta enquesta només et comportarà cinc minutets. I compartir-la entre les teues companyes i companys, i també a les xarxes socials, un minut més. Però estem segures que ens ajudarà moltíssim a comprendre i respondre millor a les vostres necessitats com a estudiants.


Moltes gràcies per la teua participació.

 


 

Aquesta enquesta és anònima.

El registre de les vostres respostes a l'enquesta no conté cap identificació vostra, sinó és que una pregunta específica de l'enquesta ho demane explícitament.

Si feu servir un token d'identificació per a accedir a aquesta enquesta, assegureu-vos que aquest token no es guarda amb les vostres respostes. El token està gestionat en una base de dades separada i només s'actualitzarà per a indicar que heu fet (o no heu fet) l'enquesta. No hi ha cap manera d'identificar les vostres respostes a partir del token.