Aviso: La ejecución de JavaScript está deshabilitada en su navegador o en esta paǵina en concreto. Es posible que no pueda responder todas las preguntas de la encuesta. Por favor, verifique la configuración de su navegador.

Formulari Persones Emprenedores

PERSONES EMPRENEDORES

La finalitat d’aquest formulari és la creació d’un directori de talent de les persones participants en els programes d’emprenedoria d’UVemprén, per a la seua difusió en:

  • Web UVemprén
  • Xarxes Socials

UVemprén està a la vostra disposició en el compte de correu uvempren@uv.es per qualsevol dubte o aclariment que pugueu necessitar sobre aquest tema.

(Esta pregunta es obligatoria)
Nom i cognoms
(Esta pregunta es obligatoria)
Formació
Indica la teua formació universitària o el centre al qual pertanys
(Esta pregunta es obligatoria)
Programa
Selecciona el programa d’emprenedoria al qual estigueres vinculat
(Esta pregunta es obligatoria)
Dates
Indica el curs acadèmic en el qual estigueres vinculat al programa
(Esta pregunta es obligatoria)
Camp d’interés
Quina és la teua àrea? En quin camp destaques o t’has especialitzat?
(Esta pregunta es obligatoria)
Conta’ns sobre tu 
Redacta una breu ressenya de la teua trajectòria i de la teua activitat vinculada al programa. Què vas fer i què t’ha permés. L’extensió del text la deixem a la teua elecció (recomanem 250-500 paraules)
Volem saber més
Indica’ns els enllaços necessaris perquè empreses i institucions puguen seguir la teua trajectòria. Copia ací les direccions dels teus perfils en xarxes socials i web
Fotografia
Adjunta una fotografia, preferentment de 196x200 px

Amb la participació en aquest servei vosté autoritza la publicació de les seues dades personals. Les seues dades seran tractades amb fins de difusió sota la responsabilitat de la Universitat de València. Si vol conéixer més informació, pot consultar el següent enllaç:links.uv.es/lopd/dpo.

Tota persona podrà exercir els seus drets sobre la protecció de dades en qualsevol moment i de forma gratuïta, dirigint un correu electrònic a uvempren@uv.es, indicant les seues dades identificatives i el dret que desitja exercitar.

La Universitat de València, les seues fundacions i entitats associades estan plenament adaptades a la LOPD i al RGPD i, per això, tenen habilitada una adreça lopd@uv.es per a qualsevol informació, suggeriment, petició d'exercici de drets i resolució amistosa de controvèrsies en matèria de protecció de dades de caràcter personal.