Ja ha completat el 0% d'aquesta enquesta
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

L'Ajuntament, juntament amb el grup local de treball per l'Economia del Bé Comú (EBC), està tractant de conéixer la percepció que tenen els ciutadans de diferents aspectes de la vida en el seu municipi, així com el seu nivell de satisfacció amb ella.

La informació recollida serà útil per a tractar de millorar el funcionament de les pràctiques municipals, així com la convivència de tots els ciutadans. Per a això, es realitzaran propostes amb la participació ciutadana.

Per tant, ens dirigim a tu per a demanar la teua col·laboració responent a aquesta enquesta. La teua participació és fonamental per a decidir com continuar millorant entre tots.

Les dades que ens proporciones són anònims i seran tractats confidencialment.

Moltes gràcies per la teua col·laboració.

Aquesta enquesta és anònima.

El registre de les teves respostes no contindrà cap dada que t’identifiqui, excepte en el cas que una pregunta de l'enquesta ho demani explícitament.

Si has fet servir una clau per accedir a l'enquesta, assegura't que aquesta clau no formi part de cap de les teves respostes. La clau es gestiona en una base de dades separada de l'enquesta i només s’utilitza per indicar si l’has completat o no. No hi ha cap manera d'identificar les teves respostes a partir d'aquesta clau.