Ja ha completat el 0% d'aquesta enquesta
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no pugues respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

Sol·licitud de cita per a les assessories gratuïtes d'estudiants

 

Si estudies a la Universitat de València i vols ser atès pel servei d'assessorament, cal que emplenes aquest formulari. El Servei d'Informació i Dinamització d'Estudiants (Sedi) tramitarà la teua petició i l'assessoria contactarà amb tu per a acordar una cita per a la consulta. Les dades que s'hi indiquen es tractaran de forma confidencial i amb l'única finalitat de gestionar la cita amb l'assessoria corresponent.

 

 

Hi ha 9 preguntes en aquesta enquesta.
Aquesta enquesta és anònima.

El registre de les vostres respostes a l'enquesta no conté cap identificació vostra, sinó és que una pregunta específica de l'enquesta ho demane explícitament.

Si has fet servir una clau per accedir a l'enquesta, assegura't que aquesta clau no forme part de cap de les teves respostes. La clau es gestiona en una base de dades separada de l'enquesta i només s’utilitza per indicar si l’has completat o no. No hi ha cap manera d'identificar les teves respostes a partir d'aquesta clau.