Sol·licitud Passejades per la Història de la Ciència
0%
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

 

 

Aquesta activitat compta amb el cofinançament de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia i del Ministeri de Ciència i Innovació.

             

                   


Dret a la informació en la recollida de dades.
 
Les dades personals subministrades s'incorporaran al fitxer de la Càtedra de Divulgació de la Ciència sota la responsabilitat de la Secretaria General de la Universitat de València. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament podran exercir-se davant la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València (carrer del Serpis, núm. 29, Edifici Beatriu Civera, 3a planta, 46022 València). La informació obtinguda serà processada per a la difusió de les activitats que realitza aquesta unitat, la divulgació social de la recerca de la Universitat de València i dels avanços de la ciència i la tecnologia i del pensament científic (art. 5 L.O. 15/1999)
Hi ha 9 preguntes en aquesta enquesta.