Ja ha completat el 0% d'aquesta enquesta
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no pugues respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

Taller sobre el programa Marie Sklodowska-Curie (MSCA)

Des del dia 11 d'abril i fins l'11 de setembre de 2019 romandrà oberta la convocatòria 2019 de les beques individuals Marie Sklodowska-Curie (MSCA-IF) del programa Horitzó 2020 per a investigadores i investigadors predoctorals. Es tracta de les prestigioses accions europees de formació investigadora en el marc d'un projecte d'investigació en qualsevol àrea del coneixement que inclou la movilitat transnacional de l'investigador o la investigadora.

Cal destacar les expressions d'interès publicades a Euraxess per a ser institució d'acollida per als candidats MSCA-IF.

L'objectiu d'aquestes expressions d'interés és donar visibilitat als Centres/Instituts/Grups d'investigació de la Universitat de València que desitgen contractar investigadors/es post-doctorals en el marc de la convocatòria d'Accions Individuals Marie Slodowska-Curie (H2020-MSCA-IF-2019).

La Secció d'R+D+I Internacional organitza 3 tallers informatius que tindran lloc en horari de 10 a 12h en:

  • CAMPUS BURJASSOT/PATERNA: dijous, 30 de maig de 2019. IRTIC.
  • CAMPUS BLASCO IBÀÑEZ: dimarts, 4 de juny de 2019. Facultat d'Infermeria.
  • CAMPUS TARONGERS: dijous, 13 de juny de 2019. Facultat d'Economia (Sala de Graus, planta baixa).

A més, en els talles es parlarà de les diferents possibilitats dins de les accions Acciones Marie Sklodowska-Curie:

1) MSCA- IF (Individual Fellowships).

2) MSCA – ITN (Innovative Training Networks).

3) MSCA-RISE (Research and Innovation Staff Exchange)

Esperem que siguen del seu interés i els preguem difusió en la seua Facultat, Departament o Institut.

 

CONTINGUTS DEL TALLER:

  • MSCA: consideracions generals.
  • Expressions d’interès MSCA Individual fellowships en Euraxess.
  • El segell d’excel·lència HRS4R.

      

Hi ha 6 preguntes en aquesta enquesta.

Les seues dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la inscripció en les activitats del Servei d’Investigació, sota la responsabilitat d’aquesta universitat. Vostè pot trobar informació sobre la Universitat i el seu delegat de protecció de dades ací. No es preveuen cessions de dades. Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i oposició al tractament en els termes definits per la Universitat en la seua pàgina web. Les seues dades es conservaran pel temps necessari per a la gestió de l’activitat en la qual s’inscriu. La Universitat de València, les seues fundacions i entitats associades estan adaptades a la LOPD i al RGPD. Tenen habilitada una direcció lopd@uv.es per a qualsevol informació, suggeriment, petició d’exercici de drets i resolució amistosa de controvèrsies en matèria de protecció de dades de caràcter personal, sense perjudici del dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent.